E-LEARNING FELHŐS ALAPON

 
 

PROFESSZIONÁLIS E-LEARNING MEGOLDÁSOK

CNW ZRT. – A MOODLE HIVATALOS
MAGYARORSZÁGI PARTNERE

2021. május 4-től a CNW Rendszerintegrációs Zrt. a Moodle magyarországi partnere. Cégünk az együttműködést
megelőző közös felkészülés alapján Moodle Certified Partneri minősítést kapott és csatlakozott a Moodle
hivatalos partneri hálózatához. Továbbiak

E-LEARNING HÍREK

Moodle hírek, és újdonságok az e-learning világában

Újdonságok a Moodle 4.4-ből

Örömmel osztjuk meg, hogy április 22-én megjelent a Moodle legfrissebb verziója, a Moodle 4.4, amelynek az új funkcióiról két cikkben számolunk be.

Akadálymentes a Moodle App

A Moodle App-ot az Év Oktatási Alkalmazása kategóriában győztesnek nyilvánították az Australian Access Awards 2023-on. A díjnyertes Moodle App zökkenőmentes hozzáférést biztosít a Moodle megoldásaihoz, online és offline, bármilyen eszközről vagy helyről.

INTERAKTÍV TARTALOMFEJLESZTÉS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN

A vállalati oktatás, felnőttképzés sok szempontból különbözik az iskolai gyermekoktatástól, azonban felnőtt oktatás esetén is lényeges szempont az oktatási folyamat és az oktatási anyagok érdekesebbé tétele.

E-LEARNING FELHŐBEN? IGEN!

A Moodle felhő alapú keretrendszere még több előnyös tulajdonságot rejt.

EGYSZERŰ

A felhő alapú e-learning szuper egyszerű! Megrendelés és fizetés után azonnal használható.

KARBANTARTÁSMENTES

Természetesen nem kell semmit telepíteni vagy frissíteni.

MINDIG FRISS

A felhő alapú megoldásnak köszönhetően mindig legújabb verziót kínáljuk, így az új funkciók és javítások azonnal elérhetőek.

MOODLE E-LEARNING

A Moodle a világ legnépszerűbb e-learning platformja. Világszerte több száz millió felhasználóval rendelkezik és több szervezet választotta oktatási és képzési igényeik támogatására, mint bármelyik más megoldást. Ingyenes, nyílt forráskódú, platform független, magyar nyelvű, böngészőben futó oktatási platform, mely egyetlen biztonságos és integrált rendszerben képes kezelni a felhasználókat, tanulmányaikat, tananyagaikat és az oktatásban résztvevők közötti kommunikációt. A felhasználóbarát Moodle olyan személyre szabott tanulási környezetet biztosít, amely tetszőleges számú résztvevő egyszerű, interaktív, hely- és időfüggetlen tanulását teszi lehetővé.
A CNW Zrt., a Moodle magyarországi partnere – Certified Moodle Partner – segítséget nyújt Moodle e-learning rendszerek kialakításában, a megvalósításban és a folyamatos fejlesztésben, úgy, hogy ügyfeleink a legjobban kihasználhassák a platform nyújtotta előnyöket. Valamennyi Moodle Partner a Moodle HQ által akkreditált cég, amely a gyártó által kibocsátott tanúsítvánnyal rendelkezik annak biztosítására, hogy szolgáltatásaik és megoldásaik a legjobb eredményeket hozzák ki az Ön Moodle oktatási környezetéből.
A vállalati e-learning megoldások piacán cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik komplex, testre szabott megoldások kialakítása, valamint az oktatási keretrendszer és a megrendelő meglévő rendszereinek integrációja terén.

SZOLGÁLTATÁSOK

Alapcsomagjaink mellett személyre szabott megoldásokat is kínálunk mindazon ügyfeleinknek, akik szeretnék

testre szabni Moodle rendszerüket.

WEBHOSTING

Négy különböző típusú felhő alapú Moodle csomagot kínálunk ügyfeleinknek a felhasználók száma és az igényelt tárhely alapján.

EGYEDI FEJLESZTÉS

A Moodle keretrendszert a megrendelő igényeinek megfelelően egyedi fejlesztés keretében további funkciókkal és modulokkal bővíthetjük.

TANÁCSADÁS

Több témában is lehetőséget biztosítunk vállalati e-learning tanácsadásra, akár online, akár személyes formában.

INTEGRÁCIÓ

Rendszerintegrációs szolgáltatásunkkal az e-learning rendszer gyorsan hozzákapcsolható a meglévő vállalati IT infrastruktúrához és folyamatokhoz.

TANANYAG FEJLESZTÉS

Szolgáltatásunk tartalmazza a kurzusok kialakítását, tananyagok interaktívvá alakítását és feltöltését, tanulók beiratkoztatását, kérdésbank kialakítását.

OKTATÁS

Többféle kész, interaktív oktatási csomagot kínálunk a vállalati képzésben érintett felhasználók és adminisztrátorok részére.

MAGYAR NYELV

Magyar nyelvű alapbeállítások és kiegészítő modulok használata, valamint frissítések automatikus magyar nyelvű hozzáadása.

TESTRE SZABÁS

Vállaljuk az e-learning portál céges arculati előírásoknak megfelelő testre szabását, valamint igény szerint mobil eszközökre optimalizált reszponzív design kialakítását.

SUPPORT

Több szintű támogatási szolgáltatás keretében vállaljuk Moodle rendszerek teljes vagy részleges üzemeltetését, támogatását, karbantartását.

MILYEN ESETBEN AJÁNLJUK AZ E-LEARNING RENDSZERT?

 • amennyiben nagy a fluktuáció a területen
 • belépő kollégák képzésénél, főleg, ha a képzés hosszadalmas, és a belépők nem egy időpontban kezdik el
 • területileg szétszórt kollégák költséghatékony képzése esetén
 • folyamatos oktatást igénylő területeknél
 • gyakori vizsgáztatásnál

 

ELŐNYÖK

Fedezze fel a Moodle e-learning keretrendszer előnyeit!

SZEMÉLYRESZABHATÓSÁG

Teljes mértékben egyedi logika mentén felépített tananyag és vállalati arculat kialakítása vizuális elemek (képek, ikonok, színvilág), logók, szlogenek használatával mind a böngészőben, mind a mobilalkalmazásban.

JOGOSULTSÁGKEZELÉS

A rendszer azonosítja a felhasználót és szerepkört rendel hozzá (pl.: tanuló, tanár stb.) és  jogosultságokkal ruházza fel. Így olyan saját hierarchia alakítható ki, mely a képzésekkel és a szervezeti hierarchiával összhangban levő használatot tesz lehetővé.

MODULÁRIS FELÉPÍTÉS

A tartalom és a funkciók testreszabására jelenleg nagyjából 1500 plugin érhető el az e-learning rendszerhez, valamint a nyílt forráskódból adódóan egyedi igények is a rendszerbe fejleszthetők.

STATISZTIKA

A statisztikai modul vagy külső plug-in segítségével táblázatos és grafikus jelentések készíthetők, melyek pontos képet adnak az oktatások eredményeiről és segítséget nyújtanak a további tanfolyamok kialakításához.

SZABVÁNYOSSÁG

Beszúrhatunk például külső-belső hivatkozásokat, elhelyezhetünk képeket, audiófile-okat, videókat, animációkat, illetve dokumentumokat. Mindezt egyszerűen, a már kész eszközöket használva.

KOLLABORÁCIÓ

A felhasználók közös tartalmat hozhatnak létre a chat, szavazások, wiki, blog, naptár, hírcsatorna és fórum segítségével, amely így elősegíti a közösségépítést, és lehetőséget ad a csapatmunkához szükséges készségek fejlesztéséhez.

AZ E-LEARNING RENDSZERRE VALÓ ÁTTÉRÉS HATÁSAI

Az e-learning egy olyan eszköz, amelynek potenciálját elterjedtsége ellenére még kevesen használták ki teljes mértékben.
Milyen előnyei lehetnek annak, ha egy vállalat áttér az e-learningben megvalósított képzésekre?

VÁLLALATI SZINTEN

 • több ismeret átadása rövidebb idő alatt, kevesebb költséggel
 • munkaidő-kiesés csökkentése
 • a munkavállalók tudásszínvonalának standard szintre hozása és tartása
 • egyéni értékelési rendszer kialakítása
 • a tanulók adminisztrációja és oktatása egyetlen rendszerben valósul meg
 • egységes, követhető képzésmenedzsment és tananyag menedzsment megvalósítása

FELHASZNÁLÓI SZINTEN

 • egyedi haladási sebesség
 • generációs és egyéni képességek figyelembe vétele
 • saját időbeosztás szerinti tanulás
 • folyamatos visszacsatolás, mérhető haladás – önellenőrzés
 • interaktív, érdekes tananyag
 • tanulóközpontú szemlélet

A jövő a térben és időben kötetlen tanulásé. Az Independent Solutions Kft., mint szolgáltató, új szereplő ezen a téren, nagy szükségünk van hát egy olyan partnerre, aki munkánkat megkönnyíteni képes. A CNW pontosan ilyen. Megbízhatósága és segítőkészsége elindított bennünket a jövő felé vezető úton. Köszönjük.

PGG INDEPENDENT SOLUTIONS KFT.Dr. Nagy Roland, ügyvezető

A CNW Zrt. gyors és felkészült segítségnyújtást végez, kollégáik a felmerülő kérdéseinkre, problémáinkra mindig gyorsan találnak remek megoldásokat, amivel nagyban megkönnyítik a munkánkat! A cég remek kapcsolattartóval rendelkezik, aki e-mailben is tájékoztat bennünket az újdonságokról, frissítésekről, így könnyen utána tudunk nézni egy-egy beállításnak. Az igényeink szerint kialakított kezelőfelület átlátható, egyszerű, logikus és minden, számunkra szükséges funkcióval rendelkezik a rendszer. Állami szerv részeként rugalmas partnerre volt szükségünk és a CNW Zrt. ilyen. Hosszú távon gondolkodtunk, amikor őket választottuk, eddig remek és minőségi munkát kaptunk tőlük, ami a legfontosabb számunkra!

DÉL-PESTI CENTRUMKÓRHÁZCsintalan Bálint, Szoftverüzemeltető, rendszergazda

A megálmodott oktatást és vizsgát egyszerű volt integrálni a CNW Rendszerintegrációs Zrt. által biztosított e-learning felületre. Készséggel és nagyon nagy hozzáértéssel álltak rendelkezésünkre bármilyen kérdésről is volt szó. Az oktatás minden résztvevőjétől pozitív visszajelzéseket kaptunk, mely nagyrészt a CNW csapatának köszönhető. Úgy gondolom, hogy a közös munka során kihoztunk mindent ebből az oktatásból, amit csak lehetett. Ezúton is szeretném meköszönni a gyors és prezíc munkátokat, legfőképp a rugalmasságotokat!

MAGYAR SUZUKI ZRT.Elek Bendegúz, Szervíz oktató

Gyors és egyszerű ügyintézés, nincs szükség telepítésre, költséghatékony megoldás kisebb cégek vagy projektek esetén is, rugalmas beállítási és adminisztrációs lehetőségek, sokféle jelentés.

AIPA KFT.Szalai Anna, Ügyvezető

2019-ben kezdtük el használni a CNW Rendszerintegrációs Zrt. e-learning keretrendszerét a gépi forgácsoló tanulók digitálisan támogatott szakmai oktatásához, kiemelendő hatékonysággal. A pandémiás időszakban közel 70 tanuló és az őket oktatók használták többször, egyidőben, különböző platformokon, gond nélkül. Bátran ajánljuk mindenkinek!

I.P.E TRAINING AKADÉMIA

Internetes böngészés során olyan cégeket kerestem, akik foglalkoznak e-learning oktatással, így akadtam rá a CNW-re, akiktől részletes és tisztán érthető előzetes ajánlatot kaptam. Ez a precízségük az oktatási anyagokban és az oktatás felépítésében is megmutatkozott. Önállóságra tanítanak, valamint folyamatos fejlődésüknek köszönhetően új fejlesztéseket is készítenek és ezt a tudást tovább is adják! Rugalmas, hatékony online oktatási forma! A felmerülő kérdésekre profi, érthető válaszokat kapunk.

SMR AUTOMOTIVE HUNGARYLakatos Ágnes, HR Generalist

A felületet nagyon könnyű használni, ha mégis adódna valami problémánk/kérdésünk, mindig nyugodtan kereshetünk titeket, és már aznap, legkésőbb másnap válaszoltok, és megoldjátok a problémát. Nagyon rugalmasak, alkalmazkodóak vagytok, a megtartott oktatás is érthető és nagyon hasznos volt számunkra.

HENKEL MAGYARORSZÁG KFT.Izsó Annamária, munkavédelmi felelő

Már korábban, mérnöktanári tanulmányaim során ismerkdetem meg a rendszerrel. Úgy gondolom, az eLearning megoldások közül ez a legjobb. Nagyon tetszik, hogy a versenyekre, szakmai vizsgákra online tudnak gyakorolni a tanulók és ez a gyakorlás bárhányszor megismételhető addig, míg tökéletesre nem sikerül. A megoldást használtuk jegyadásra is, ami tökéletesen működött a megoldásra szánt rendelkezési idő, valamint a helyes válaszok késleltetett visszajelzésének beállításával.

KISS FERENC ERDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUMSvéda Gergely, szakmai igazgatóhelyettes

ÁRAK

Próbálja ki felhő alapú Moodle e-learning csomagjainkat, most bevezető árakon! Amenyiben a kedvezményes
időszakban rendeli meg a szolgáltatást, az alábbi árakat kínáljuk Önnek.

 Accounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

INGYENES

0 Ft

/ hónap

1 hónapig ingyenes

50 felhasználó

200 MB tárhely

KEZDŐ

57 600 Ft

/ év

100 felhasználó

400 MB tárhely

Mobil alkalmazás

HALADÓ

 576 000 Ft

/ év

500 felhasználó

1 GB tárhely

Mobil alkalmazás

Saját domain

EGYEDI

Érdeklődjön

Korlátlan felhasználó

Tárhely megbeszélés alapján

Mobil alkalmazás

Saját domain

Támogatás