2021. május 4-től a CNW Rendszerintegrációs Zrt. a Moodle magyarországi partnere. Cégünk az együttműködést megelőző közös felkészülés alapján Moodle Certified Partneri minősítést kapott és csatlakozott a Moodle hivatalos partneri hálózatához.

Az élethosszig tartó tanulás elkötelezett támogatójaként a CNW az elmúlt évtizedben sokrétű szolgáltatást nyújtott a Moodle alapú megoldások terén, különösen a vállalati szektorban, illetve munkahelyi tanulási környezetekben. Az 1994. óta működő vállalkozás már számos közepes és nagy informatikai projektben vett részt sikeresen mind a közigazgatásban, mind a magánszektor szinte minden területén.

Mint azt a CNW vezérigazgatója, Fekete István kifejtette: „Az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődést tapasztaltunk a vállalati online tanulási szolgáltatások iránt. Ezt a tendenciát erősítette a COVID járvány, amely sok helyen szükségessé tette, hogy a szervezetek átálljanak a távmunkára. Az elmúlt időszak eredményeképpen, dinamikusan növekszik azon vállalatok száma, amelyek online tanulást alkalmaznának az új belépők képzésére és a vállalatnál szükséges ismeretek költséghatékony átadására. Főleg, hogy a vállalati szektorban az e-learning megoldások bevezetését és kibővítését különböző Európai Uniós programokkal is ösztönzik.”

„A CNW az első magyar IT cég, amely csatlakozott a Moodle Certified Partner hálózathoz. Úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi gyorsan változó gazdasági környezetben a siker egyik kulcsa az egész életen át tartó tanulás. Így számunkra ez a partnerség nemcsak üzleti stratégia, hanem kicsit küldetés is. Csatlakozva a Moodle Partnership programhoz mi is tovább bővíthetjük ismereteinket és szakértelmünket az e-learning terén, ezzel úgy gondoljuk, hogy nemcsak az e-learninget használó cégeket, hanem az ott dolgozó emberek munkáját is segíthetjük. Hisszük, hogy vállalatunk értékei szorosan illeszkednek a Moodle értékeihez és, hogy ez az együttműködés mind a Moodle, mind pedig a CNW számára előnyös lesz. A partnerséggel egyrészt arra törekszünk, hogy az általunk kínált szolgáltatásokat a Moodle segítségével még magasabb színvonalon tudjuk nyújtani, másrészt az együttműködés révén szeretnénk bővíteni üzleti tevékenységünket és új, potenciális ügyfeleket találni itthon és a régióban egyaránt. Fontosnak tartjuk a Moodle és az általuk elérhető szolgáltatások magyarországi képviseletét és, hogy magyar nyelvi támogatást nyújtsunk a hazai Moodle közösség számára.”- mondta Fekete István.

A CNW Moodle szolgáltatásai között egyaránt kínál felhőalapú e-learning csomagokat, támogatási és fejlesztési szolgáltatásokat, ezentúl segítséget nyújt ügyfeleinek az oktatási felület megtervezésében, testre szabásában és a tanfolyamok létrehozásában. A vállalat saját fejlesztésű tesztbank alkalmazást is kínál a vizsgáztatás/tesztelés egyszerűsítése érdekében, továbbá jelentős tapasztalattal rendelkezik a különböző rendszerintegrációs szolgáltatások terén, ideértve a Moodle integrációját AD, ADFS, SSO megoldásokkal, beléptető rendszerekkel és vállalatirányítási/HR szoftverekkel vagy épp eSigno megoldásokkal.

„Örömünkre szolgál, hogy egy olyan eredményes céget köszönthetünk a hivatalos Moodle Partnerek között, mint a CNW Zrt., ezzel is biztosítva, hogy a magyar Moodle felhasználók a legmagasabb minőségű szolgáltatásokhoz jussanak hozzá.” mondta Juan Lucca Garcia, a Moodle kereskedelmi igazgatója.

A CNW az elmúlt években számos sikeres Moodle alapú projektet hajtott végre, ebből a két legszámottevőbb az Egis Gyógyszergyár Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. nevéhez fűződik. Az Egis egy nemzetközi – jelenleg 12 különböző országban elérhető – Azure-ral integrált, online oktatási platform kialakításában kérte a CNW segítségét. A CNW a rendszer gyors megvalósításán túl egyedi fejlesztést, oktatást és folyamatos támogatást nyújtott a projekt során. A feladat fő kihívását az egyedi címtár illesztése, illetve az IT követelményeknek való megfelelőség jelentette. A Magyar Suzuki Zrt. számára fejlesztett rendszer esetében a technikusoknak szervezett belső dolgozói versenyek lebonyolítására kerestek megoldást. A versenyek gördülékeny kivitelezésére egy egyedi  fejlesztésű kimutatásokkal kibővített, felhő alapú Moodle rendszer került kialakításra, valamint a versenyek során teljes körű üzemeletetés támogatási is nyújtott a CNW Zrt. Annak ellenére, hogy a fenti feladat kísérleti projektnek indult a Suzuki ezt a megoldást már több országban is alkalmazza a dolgozói versenyek során.

Fentieket túl a CNW további kiemelt e-learning ügyfelei közé tartozik a Groupama, a Dél-Pesti Központi Kórház, a Díjbeszedő Holding Zrt., a Magyar Vöröskereszt, az OTP Bank Nyrt. és az SMR Automotive Mirror Technology Hungary.

 

English version