Moodle csomagjaink mellett számos személyre szabott szolgáltatást is kínálunk mindazon ügyfeleinknek, akik saját igényeikre kívánják igazítani e-learning keretrendszerüket.


WEBHOSTING

Négy különböző típusú felhő alapú MoodleCloud csomagot kínálunk, ahol az árak a felhasználók számán és a tárhely méretén alapulnak. Szervereink nyolc hétig biztosítanak napi biztonsági mentést és a biztonsági másolatokat nemcsak távoli fájlrendszeren, hanem szalagos meghajtókon is tároljuk.


TANÁCSADÁS

Cégünk lehetőséget biztosít vállalati e-learning tanácsadásra partnereink számára, online vagy személyes formában az alábbi témákban:

 • a Moodle-re való áttérés előnyei;
 • telepítéssel kapcsolatos konzultáció;
 • tanári konzultáció;
 • konzultáció oktatási anyag készítésről.


EGYEDI FEJLESZTÉS

A Moodle keretrendszer egyedi fejlesztéssel a megrendelő igényeinek megfelelően további funkciókkal is bővíthető. Vállaljuk többek között:

 • egyedi authentikációs / értesítési / adat import és export megoldások fejlesztését;
 • a moduláris felépítésnek köszönhetően tartalmi és funkcionális testre szabás megvalósítását;
 • igény szerinti vezetői riportok, statisztikák fejlesztését, exportálását;
 • egyedi kiegészítő modulok fejlesztését.


TANANYAG FEJLESZTÉS

Cégünk lehetőséget biztosít kurzuskialakítási szolgáltatás igénybe vételére, a partner által rendelkezésünkre bocsátott tananyag alapján segítséget nyújtunk a tananyagok strukturálásában és / vagy a prezentációs diák és pdf fájlok interaktív anyagokká alakításában.

A kívánt portálon, egyeztetett formában létrehozzuk a megrendelt kurzusokat és igény szerint meglévő tananyagaikat is a kívánt formára alakítjuk. A szolgáltatás magába foglalhatja a kurzus kialakítását, a tananyagok feltöltését, tanulók beiratkoztatását, kérdésbank kialakítását.


TESTRESZABÁS

A keretrendszer megjelenése, felülete rugalmasan alakítható. Vállaljuk a cég arculati elemeit tükröző e-learning portál kialakítását, az alkalmazás arculati előírásoknak megfelelő testre szabását, és igény szerint mobil eszközökre optimalizált reszponzív design kialakítását, valamint többnyelvű keretrendszer megvalósítását. Kiemelten figyelünk  a logikus, áttekinthető, felhasználóbarát felület kialakítására és az információkhoz való könnyű hozzáférés biztosítására.


OKTATÁS

“Vállalati eLearning gyorstalpaló” tanfolyamunk keretén belül 8 órás oktatást biztosítunk a Moodle rendszer használatáról a vállalati képzésben érintett személyek részére. A gyakorlatorientált képzés során a résztvevők megismerik a Moodle-t és számos feladaton keresztül begyakorolják az e-learning rendszer rutinszerű használatát. A tanfolyam elvégzése online formában, a CNW oktatási portálján, folyamatos oktatói/szakértői jelenléttel, segítséggel történik.


INTEGRÁCIÓ

Rendszerintegrációs szolgáltatásaink keretében a bevezetett Moodle rendszer gyorsan a meglévő IT infrastruktúrához kapcsolható.  Az e-learning rendszert más szakterületek célmegoldásaival integrálva hatékonyan beépíthetjük a vállalati folyamatokba, melynek eredményeképp a képzésekhez kapcsolódó adminisztráció minimálisra csökkenthető. Például az e-learning rendszerben tárolt vizsgaeredmények automatikusan átkerülhetnek bérelszámolási, vállalatirányítási, HR és tanulmányi, vagy épp minőségügyi rendszerekbe, vezetői riportokba.

Számos különböző integrációs szolgáltatást kínálunk

 • tanulmányi és HR rendszerek integrációja (vizsgák, egyéb profil adatok szinkronizációja);
 • pénzügyi és vállalatirányítás rendszerekkel való integráció;
 • minőségügyi rendszerekhez kapcsolódás;
 • integráció e-mail, naptár és beléptető rendszerekhez;
 • AD, ADFS, SSO integráció;
 • eSignature integráció.


SUPPORT

Support szolgáltatásunk ügyfeleink igényeihez igazodik, az e-learning szoftver üzemeltetéstől indulva egészen a szerverkörnyezetig támogatást nyújtunk partnereink részére. Támogatási szolgáltatásunk munkanapokon 8.30-16.30 között elérhető, 7×24 órás webes és emailes bejelentési lehetőséggel. Egyedi esetben több éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunkkal igény szerint akár 7×24 órás rendelkezésre állással is vállaljuk e-learning rendszerek üzemeltetését, támogatását és karbantartását.