Az oldal alján található űrlap kitöltésével, hamarosan hozzáférhet  vadonatúj Moodle e-learning rendszeréhez.
Az adatok elküldése után egy visszaigazoló e-mailt fog kapni tőlünk, amely megnyitásával hitelesítheti fiókját. Kezdő/Haladó csomagok esetén, amint a kifizetett összeg megérkezik hozzánk, Moodle portálját rövid időn belül létrehozzuk. Egyedi csomag igénylésekor kérjük, írja le kérdéseit, ötleteit és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot a részletek pontosítása végett.

Ingyenes csomagunkat a regisztrációt követően 1 hónapig használhatja díjmentesen.

A regisztráció után Ön hozzáférést kap a CNW Moodle gyakorló portáljához. Tapasztalataink alapján, akik még nem használtak e-learning portált, egy üres felületet látva nehezebben állnak neki kipróbálni a lehetőségeket, ezért létrehoztuk a MoodleCloud portálunkat, ahol a feltöltött kész kurzusokon és a csatolt feladatokon keresztül megnézheti és kipróbálhatja a Moodle alapjait. Ez a tananyagokkal és feladatokkal feltöltött portál lehetőséget ad Önnek arra, hogy tanár vagy diák szerepkörben felfedezze a Moodle-t működés közben. Minta kurzusainkban az e-learning oktatás során leggyakrabban használt tananyagokra és a legtöbb tevékenységre is talál példát. Ingyenes portálunkon az alapoktól indulva bemutatjuk a Moodle felületét, igény szerint gyakorolhatja az egyes kurzusok tananyaggal, feladatokkal való feltöltését, valamint érintjük vizsgáztatás és az eredmények követésének témáját is.

A próba időszak végén áttérhet kedvezményes Kezdő/Haladó csomagunkra, illetve amennyiben a térítéses szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, fiókja automatikusan megszűnik, felvitt adatait töröljük.
Próbálja ki ingyenes csomagunkat és ismerje meg a Moodle-t kötelezettségek nélkül!

Kérjük válassza ki a lehetőséget!

Kérjük válasszon egy lehetőséget a legördülő listából!

Kérjük válasszon egy lehetőséget a legördülő listából!