Moodle partnerek

Mi a Moodle Partneri hálózat?

A Moodle globális partneri hálózata az ausztrál Moodle központ által tanúsított vállalatokból áll, amely hálózat világszerte több mint 100 Moodle partnert foglal magában. A partneri elismerést csak azok a vállalatok kaphatják meg, akik Moodle hosting, képzés, Moodle bevezetés, testre szabás és támogatás terén kiemelt színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak. Azon cégek, amelyek a partneri hálózat részesei lehetnek, sok éves múltra tekintenek vissza, valamint nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek Moodle e-learning terén, s ezt a tanúsítási folyamat során bizonyítottak is a Moodle felé.

CNW Zrt. mint Moodle Partner

2021. óta a CNW Rendszerintegrációs Zrt. a Moodle magyarországi partnere, ekkor szereztük meg a Moodle Certified Partneri minősítést és csatlakoztunk a Moodle globális partneri hálózatához. Az élethosszig tartó tanulás elkötelezett támogatójaként cégünk az elmúlt évtizedben sokrétű szolgáltatást nyújtott a Moodle alapú e-learning megoldások terén, különösen a vállalati szektorban, illetve munkahelyi tanulási környezetekben.

Bár számos vállalat kínál Moodle elearning megoldásokat, csak a Moodle Certified Partnerek estek át olyan vállalati és szakmai átvilágításon, amely bizonyítja, hogy iparági ismereteik, technikai szakértelmük kiemelkedő és a felhasználói igények hatékony kiszolgálására is megfelelő kompetenciákkal rendelkeznek.

Milyen előnyökkel jár az Ön számára, ha Moodle Partnert választ?

Kiemelt Moodle szakértelem

Ahhoz, hogy egy vállalat Moodle Partner lehessen, a Moodle szolgáltatások terén magas színvonalat és tudást kell nyújtania.
A testreszabás, tárhely biztosítás, üzemeltetés és képzés terén szerzett szakértelemmel a Moodle tanúsított partnerei biztosítják, hogy az Ön vállalatánál, intézményénél az online oktatási rendszer bevezetése, üzemeltetése, bővítése zökkenőmentesen történjen. Skálázható, megbízható és rugalmas elearning portált biztosítanak cégének, fokozottan ügyelve a biztonságra és adatvédelemre.

Tanúsított Moodle partnerként cégünk egyedülállóan mélyreható ismeretekkel rendelkezik nem csak a Moodle platformról, de sokéves tapasztalatunk van kódszintű testreszabások, témák, integráció, egyéni fejlesztések és jelentések terén egyaránt.
Ez lehetővé teszi, hogy az Ön vállalata kevesebb időt töltsön az e-learning rendszer konfigurálásával és kezelésével, és többet erőforrást szánhasson a tanulók számára vonzó tanulási élmény megvalósítására. Igény esetén szakértőink együttműködnek Önnel a tanfolyamok és képzések megtervezésében, hogy maximalizálhassák a tanulóik elkötelezettségét és teljesítsék oktatási célkitűzéseiket.

Támogatás és Naprakész információk a Moodle központból

A Moodle Certified Partnerek a Moodle központjával és a közösséggel együtt dolgoznak, hozzájárulhatnak a kódhoz, új funkciókat és plugineket is fejlesztenek, hibákat javítanak a folyamatos termékfejlesztés során. A partneri hálózaton keresztül közvetlen kapcsolatban állunk a Moodle központjában dolgozó fejlesztőkkel, valamint a többi tanúsított Moodle partnerrel, akik megosztják tudásukat és segítik egymást, hogy Ön mint ügyfél a legjobb tanácsokat és szolgáltatást kapja. Ez a háttér lehetővé teszi, hogy gyorsan megoldást találjunk egy problémára, ha házon belül nem tudnánk megoldani azt.

Moodle Partnerként első kézből és a leghamarabb értesülünk a Moodle fejlesztéseiről, terveiről és újdonságairól. Így mindig pontos információkkal és tanácsokkal tudjuk ellátni ügyfeleinket az e-learning rendszerükkel összefüggő jövőbeli fejlesztésekkel kapcsolatban.

Moodle partnerek

Regisztráljon ingyenes

e-Learning portálunkra.

Ingyenes csomagunkat a regisztrációt követően 1 hónapig használhatja díjmentesen.