Ugrás a tartalomra

E-learning szolgáltatásaink

 

Alapcsomagjaink mellett számos személyre szabott megoldást is kínálunk mindazon ügyfeleinknek, akik saját igényeikre kívánják igazítani e-learning keretrendszerüket.
 

Saját vizuális arculat kialakítása

A keretrendszer megjelenése, felülete rugalmasan alakítható. Vállaljuk a cég arculati elemeit tükröző e-learning portál kialakítását, az alkalmazás arculati előírásoknak megfelelő testre szabását, és igény szerint mobil eszközökre optimalizált reszponzív design kialakítását.  Kiemelten figyelünk  a logikus, áttekinthető, felhasználóbarát felület kialakítására és az információkhoz való könnyű hozzáférés biztosítására.

 

Egyedi fejlesztési lehetőségek

A keretrendszer egyedi fejlesztéssel a megrendelő igényeinek megfelelően további funkciókkal is bővíthető. Vállaljuk többek között authentikációs és értesítési funkciók, adat import/export megoldások,  testre szabott vezetői riportok, egyedi kiegészítő modulok fejlesztését.

 

Kurzusok és kérdésbank létrehozása

Cégünk lehetőséget biztosít kurzuskialakítási szolgáltatás igénybe vételére, a partner által rendelkezésünkre bocsátott tananyag alapján. A kívánt portálon, egyeztetett formában létrehozzuk a megrendelt kurzusokat és igény szerint meglévő tananyagaikat is a kívánt formára alakítjuk. A szolgáltatás magába foglalhatja a kurzus kialakítását, a tananyagok feltöltését, tanulók beiratkoztatását, kérdésbank kialakítását.

 

Integráció és szervezés

Rendszerintegrációs szolgáltatásaink keretében a bevezetett megoldás meglévő IT infrastruktúrához kapcsolható.  Az e-learning rendszert más szakterületek célmegoldásaival integrálva gyorsan és hatékonyan beépíthetjük a vállalati folyamatokba, melynek eredményeképp a képzésekhez kapcsolódó adminisztráció minimálisra csökkenthető. Például az e-learning rendszerben tárolt vizsgaeredmények automatikusan átkerülhetnek bérelszámolási, vállalatirányítási, HR és tanulmányi, vagy épp minőségügyi rendszerekbe, vezetői riportokba.

 

Tanácsadás, oktatás, támogatás

Tanácsadás
 Cégünk lehetőséget biztosít vállalati e-learning tanácsadásra partnereink számára, online vagy személyes formában az alábbi témákban:

  • - e-learningre való áttérés előnyei
  • - telepítéssel kapcsolatos konzultáció
  • - tanári konzultáció
  • - konzultáció oktatási anyag készítésről

Oktatás
“Vállalati eLearning gyorstalpaló” tanfolyamunk keretén belül 8 órás oktatást biztosítunk a rendszer használatáról a vállalati képzésben érintett személyek részére. A kurzus anyaga interaktív tananyagok formájában is elérhető és önállóan teljesíthető a CNW oktatási portálján keresztül.

Teljes körű rendszertámogatás
Több éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunkkal igény szerint akár 7x24 órás rendelkezésre állással is vállaljuk e-learning rendszerek üzemeltetését, támogatását, karbantartását.