Ugrás a tartalomra

Moodle szolgáltatásaink

 

 

moodleMoodle csomagjaink mellett számos személyre szabott szolgáltatást is kínálunk mindazon ügyfeleinknek, akik saját igényeikre kívánják igazítani e-learning keretrendszerüket.

 

Webhosting

Négy különböző típusú felhő alapú MoodleCloud csomagot kínálunk, ahol az árak a felhasználók számán és a tárhely méretén alapulnak. Szervereink napi nyolc hétig biztosítanak biztonsági mentést és a biztonsági másolatokat nemcsak távoli fájlrendszeren, hanem szalagos meghajtókon is tároljuk.

 

Tanácsadás

Cégünk lehetőséget biztosít vállalati e-learning tanácsadásra partnereink számára, online vagy személyes formában az alábbi témákban:

 • a Moodle-re való áttérés előnyei
 • telepítéssel kapcsolatos konzultáció
 • tanári konzultáció
 • konzultáció oktatási anyag készítésről

 

Egyedi fejlesztés

A Moodle keretrendszer egyedi fejlesztéssel a megrendelő igényeinek megfelelően további funkciókkal is bővíthető. Vállaljuk többek között:

 • egyedi authentikációs / értesítési / adat import és export megoldások fejlesztését.
 • a moduláris felépítésnek köszönhetően tartalmi és funkcionális testre szabás megvalósítását.
 • igény szerinti vezetői riportok, statisztikák fejlesztését, exportálását.
 • egyedi kiegészítő modulok fejlesztését.

 

Tananyag fejlesztés

Cégünk lehetőséget biztosít kurzuskialakítási szolgáltatás igénybe vételére, a partner által rendelkezésünkre bocsátott tananyag alapján. Segítséget nyújtunk a tananyagok strukturálásában és / vagy a prezentációs diák és pdf fájlok interaktív anyagokká alakításában. A kívánt portálon, egyeztetett formában létrehozzuk a megrendelt kurzusokat és igény szerint meglévő tananyagaikat is a kívánt formára alakítjuk. A szolgáltatás magába foglalhatja a kurzus kialakítását, a tananyagok feltöltését, tanulók beiratkoztatását, kérdésbank kialakítását.

 

Testreszabás

A keretrendszer megjelenése, felülete rugalmasan alakítható. Vállaljuk a cég arculati elemeit tükröző e-learning portál kialakítását, az alkalmazás arculati előírásoknak megfelelő testre szabását, és igény szerint mobil eszközökre optimalizált reszponzív design kialakítását, valamint többnyelvű keretrendszer megvalósítását. Kiemelten figyelünk  a logikus, áttekinthető, felhasználóbarát felület kialakítására és az információkhoz való könnyű hozzáférés biztosítására.

 

Oktatás

Kétféle kész oktatási csomagot kínálunk partnereink részére. A “Vállalati eLearning gyorstalpaló” tanfolyamunk keretén belül 8 órás oktatást biztosítunk a rendszer használatáról a vállalati képzésben érintett személyek részére. A kurzus anyaga interaktív tananyagok formájában is elérhető és önállóan teljesíthető a CNW oktatási portálján keresztül.

 

Integráció

Rendszerintegrációs szolgáltatásaink keretében a bevezetett Moodle rendszer gyorsan a meglévő IT infrastruktúrához kapcsolható.  Az e-learning rendszert más szakterületek célmegoldásaival integrálva hatékonyan beépíthetjük a vállalati folyamatokba, melynek eredményeképp a képzésekhez kapcsolódó adminisztráció minimálisra csökkenthető. Például az e-learning rendszerben tárolt vizsgaeredmények automatikusan átkerülhetnek bérelszámolási, vállalatirányítási, HR és tanulmányi, vagy épp minőségügyi rendszerekbe, vezetői riportokba.

Számos különböző integrációs szolgáltatást kínálunk

 • tanulmányi és HR rendszerek integrációja (vizsgák, egyéb profil adatok szinkronizációja).
 • pénzügyi és vállalatirányítás rendszerekkel való integráció.
 • minőségügyi rendszerekhez kapcsolódás.
 • integráció e-mail, naptár és beléptető rendszerekhez.
 • AD, ADFS, SSO integráció.
 • eSignature integráció.

 

Support

Support szolgáltatásunk ügyfeleink igényeihez igazodik, az e-learning szoftver üzemeltetéstől indulva egészen a szerverkörnyezetig támogatást nyújtunk partnereink részére. 1. 2. és 3. szintű támogatást kínálunk munkanapokon 8 és 17 óra között, de több éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunkkal igény szerint akár 7x24 órás rendelkezésre állással is vállaljuk e-learning rendszerek üzemeltetését, támogatását, karbantartását.