Ugrás a tartalomra

Ismerje meg néhány Moodle-höz kötődő, vagy Moodle-t kiegészítő fejlesztésünket.

 

Quizidy kérdésbank

A Quizidy a CNW által fejlesztett kérdésbank alkalmazás, amely a Moodle e-learning keretrendszerhez kapcsolható és az online számonkéréshez szükséges kérdésbank felépítését teszi lehetővé egyszerűen.


A Quizidy-t mindazon Moodle-t használó intézményeknek, cégeknek ajánljuk, akik hatékony megoldást keresnek online felmérők, tesztek kérdéseinek létrehozására és naprakészen tartására, akik sok kérdést szeretnének az e-learning oktatások során a tudásfelmérésre használni, ahol több oktató dolgozik, sok kérdésbankkal, szerteágazó tananyaggal.
Segítségével egyszerűen, gyorsan, testre szabottan tudunk akár több ezer kérdésből, különböző kérdéstípusokból álló kérdésbankot kialakítani, a kérdéseket kategorizálni, címkézni, csoportosítani, szűrni,  a kérdéseket naprakészen tartani, frissíteni, karbantartani, és végül a teszteket létrehozni a Moodle-ben.

További információk

 

E-learning vizsgák érvényessége

A Moodle e-learning használata során több helyen felmerült igényként, hogy a megszerzett vizsgákhoz tartozzon érvényességi idő, amely lejárta után a tanulónak meg kelljen ismételnie a vizsgát, ahhoz, hogy továbbra is rendelkezzen az összes addigi eredményével/ hozzáférésével. Erre a Moodle beépítetten nem kínál lehetőséget, de a CNW által fejlesztett kiegészítővel megoldható a vizsgák érvényességének kezelése.

A modul segítségével lehetőség nyílik a kurzushoz tartozó vizsgaeredmények érvénytelenítésére, „lejárati idő” beállítására. Azoknál a kurzusoknál, amelynél használjuk a kurzus teljesítési beállításokat, megadható, hogy a kurzuson szerzett eredmények csak egy meghatározott ideig legyenek érvényesek, azaz a beállítással eldönthetjük, hogy bizonyos időszakonként megismételendő kurzusról van-e szó vagy sem.

További információk